Verkoop boeken en tijdschriften opgeheven DHV bibliotheek - Aanvulling 2014

Aanvulling 2014 - Voorzover mogelijk werden de boeken, die wij ontvingen in het kader van de DHV-prijs teruggestuurd. De overigen in bijgaand overzicht zijn nog beschikbaar voor geïnteresseerden.

2013 - In februari en maart 2013 zijn er boeken en tijdschriften uit de opgeheven bibliotheek van onze vereniging verkocht. Het resultaat was goed, maar niet alle uitgaven zijn verkocht. In de hierna vermelde lijst zijn de boeken en tijdschriften vermeld die nog te koop zijn.
De boeken en tijdschriften bevinden zich in het algemeen in goede tot redelijke staat. Wel zijn de uitgaven voorzien van één of meer stempelafdrukken met de tekst “Eigendom van de Drentse Historische Vereniging” of een soortgelijke tekst.

Verkoopvoorwaarden
Per boek en bij tijdschriften per jaargang kan tot 1 oktober 2013 een bod worden gedaan.
Als er meer gegadigden zijn dan wordt de uitgave aan degene die het hoogste bod heeft gedaan verkocht. Het bestuur behoudt zich echter het recht voor om, indien een bod niet in een redelijke verhouding tot de waarde van de uitgave staat, niet tot verkoop over te gaan.

Verpakkings- en verzendkosten komen voor rekening van de koper.

Het bod dient onder vermelding van de volledige gegevens, zoals deze op de lijst staan, per email te worden gezonden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar de heer C. van Ginkel, Zuiderdiep 190, 9571 BK 2e Exloërmond.

Na opgave van de totale kosten dient het bedrag hiervan te worden overgemaakt naar bankrekeningnummer 15.26.79.154 ten name van DHV.

Mocht u nadere inlichtingen over een bepaalde uitgave wensen dan kunt u per email contact met de heer Van Ginkel opnemen.

De opbrengst van de verkoop zal ten goede van uw vereniging komen. Het bestuur gaat er vanuit dat u hiermede bij het bieden rekening zult houden.

Het bestuur