Vernieuwd kwartaalblad Waardeel

Waardeel nieuw ontwerpDit najaar verschijnt ons vernieuwde kwartaalblad Waardeel. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de opzet van het tijdschrift is veranderd. Naast artikelen op het gebied van de Drentse geschiedenis, kunst, archeologie, architectuur en cultuur, is er ruimte voor een aantal vaste rubrieken zoals een interview en een column met een link naar de actualiteit. Het ontwerp is van onze vaste vormgever Mark van Houten. Hiernaast lichten we al een tipje van de sluier op van de vormgeving. In september valt het nieuwe Waardeel bij alle leden in de bus. 

Met de komst van het vernieuwde tijdschrift namen we afscheid van de redactie van Waardeel. Garry Wiersema, Kees Dinkla, Filip Vedder en Henny Visscher hebben zich afgelopen jaren ingespannen om steeds weer een mooi tijdschrift te maken. Tijdens de algemene ledenvergadering van 15 april 2023 bedankte voorzitter Fred Sieders hen voor hun inzet. Een nieuwe redactieploeg heeft het stokje inmiddels van hen overgenomen.

ABONNEREN OP WAARDEEL?
Wilt u vier keer per jaar ons interessante tijdschrift ontvangen? Dat kan door lid te worden van de Drentse Historische Vereniging voor slechts 30 euro per jaar. U ontvangt dan ook jaarlijks de Nieuwe Drentse Volksalmanak en u kunt met korting deelnemen aan lezingen op locatie, symposia en andere activiteiten. 

Aanmelden kan via: Aanmelden lidmaatschap (drentsehistorischevereniging.nl)